Over Capelli

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige kapsalon in het centrum van Groningen? 

Dan ben je bij Capelli Haarmode aan het juiste adres. 

Wij streven altijd naar een persoonlijke aanpak en dat jij, als klant, de deur uitstapt met een kapsel waar je van gehoopt had. We kijken altijd naar het totaalplaatje, waarbij we inschatten wat goed bij jouw gezicht past. We geven hier graag passend advies bij. 

Bij Capelli Haarmode vinden we het belangrijk om in te spelen op jouw behoeftes: ben je toe aan een ‘me time’ momentje of vind je het leuk om gezellig te kletsen? Onze salon biedt de faciliteiten voor beide. De sfeer, de muziek, een heerlijk kopje koffie en een leuk magazine maken dat jij je even in een oase van rust waant. 

Dat iemand met jouw haar bezig gaat, kan best spannend zijn, dat begrijpen we. Daarom is het mogelijk om altijd door jouw vaste kapper geknipt te worden. Dit kun je heel makkelijk aangeven tijdens het maken van je afspraak. 

Onze medewerkers

Kapsalon Capelli bestaat uit een hecht team met een passie voor alles wat met haren te maken heeft. Alle kapsters zijn all round opgeleid, dit betekent dat iedereen alle benodigde kennis en expertise heeft om jouw wensen tot realiteit te brengen. Toch heeft elke kapster weer andere specialismes en favoriete bezigheden. Hier lees je iets meer over ons fantastische team.

Kim

Hoi, mijn naam is Kim. Sinds 2006 zit ik al in het kappersvak, met veel passie. Sinds 2012 ben ik werkzaam als bedrijfsleider. Je kunt mij in de salon herkennen aan mijn curtain bangs en de Dr. Martens die ik vrijwel altijd draag. Daarnaast heb ik een hoog vrolijkheidsgehalte. Het leukste om te doen vind ik de curly cuts balayage. 

Sharon

Ik ben Sharon en ik ben gediplomeerd kapster sinds 2006. Je kunt mij in de salon herkennen aan mijn hoge dromerigheidsgehalte, mijn fleurige flared pants en de bob in mijn haar! Ik ben gespecialiseerd in babylights en beach blonde shades. Dit is ook waar ik veel uitdaging en plezier uithaal! 

Demi

Hey, ik ben Demi! Sinds 2013 ben ik werkzaam als kapster, nog steeds elke dag met veel plezier. Ik heb mij gespecialiseerd in bruid- en feestkapsels en het knippen van heren. Vooral het mooi maken van het haar voor zo’n speciale gelegenheid vind ik heel bijzonder om te mogen doen. Je kunt mij in de salon herkennen aan mijn enthousiasme, droge humor en dat ik af en toe een beetje klunzig ben. 

Femke

Ik ben Femke en ik ben gastvrouw bij Capelli Haarmode. Ik ben een beetje het manusje van alles: waar je mij nodig hebt, daar ga ik mee aan de slag. Voornamelijk houd ik mij bezig met het ontvangen van klanten en zorg ik dat zij in alles voorzien zijn, denk aan een praatje en een heerlijk kopje koffie. Daarnaast neem ik de telefoon aan en verzorg ik het interieur. Mijn collega’s omschrijven mij als attent, zorgzaam, creatief en avontuurlijk. Ik zeg altijd: ‘kindness is free, sprinkle it everywhere’. 

Reviews

Geweldige kapper met aardige mensen, ze hebben mijn haar omgetoverd van middelmatig naar geweldig!

Raul S.

Ik vind dit een erg leuke kapsalon. Het ziet er mooi uit, maar belangrijker is dat ze me echt vroegen wat ik met mijn haar wilde. Ben erg tevreden over het resultaat.

Elbrich N.

Gezellige sfeer, zeer professioneel. Ze luisteren heel aandachtig naar wat je wil, maar geven ook een eerlijke mening. Top kapper!!!

Imeza S.

Want to join the team?
We're Hiring!
Wij zijn op zoek naar een
Allround Hairstylist
Mail je cv en motivatie naar:
langskomen mag ook!