Over Capelli

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige kapsalon in het centrum van Groningen? 

Dan ben je bij Capelli Haarmode aan het juiste adres. 

Wij streven altijd naar een persoonlijke aanpak en dat jij, als klant, de deur uitstapt met een kapsel waar je van gehoopt had. We kijken altijd naar het totaalplaatje, waarbij we inschatten wat goed bij jouw gezicht past. We geven hier graag passend advies bij. 

Bij Capelli Haarmode vinden we het belangrijk om in te spelen op jouw behoeftes: ben je toe aan een ‘me time’ momentje of vind je het leuk om gezellig te kletsen? Onze salon biedt de faciliteiten voor beide. De sfeer, de muziek, een heerlijk kopje koffie en een leuk magazine maken dat jij je even in een oase van rust waant. 

Dat iemand met jouw haar bezig gaat, kan best spannend zijn, dat begrijpen we. Daarom is het mogelijk om altijd door jouw vaste kapper geknipt te worden. Dit kun je heel makkelijk aangeven tijdens het maken van je afspraak. 

Onze medewerkers

Kapsalon Capelli bestaat uit een hecht team met een passie voor alles wat met haren te maken heeft. Alle kapsters zijn all round opgeleid, dit betekent dat iedereen alle benodigde kennis en expertise heeft om jouw wensen tot realiteit te brengen. Toch heeft elke kapster weer andere specialismes en favoriete bezigheden. Hier lees je iets meer over ons fantastische team.

Kim

Kim

Hi ik ben Kim, moeder van 2 prachtige dochters Merova van(9) en Enory van (6). Sinds 2006 zit ik al in het kappersvak, met veel passie. Sinds 2012 ben ik werkzaam als bedrijfsleider. Je kunt mij in de salon herkennen aan mijn hoge vrolijkheidsgehalte.

Het is en blijft nog altijd geweldig dat mijn klanten zo blij worden van wat er uit mijn handen komt.
Van balayage tot babylights ik krijg er geen genoeg van en blijf mijzelf en elkaar hier in uitdagen.
Hobby,s; Borrelen met vriendinnen en af en toe heerlijk dansen op een festival.

Emily

Emily

Hi ik ben Emily. 

Ik ben sinds september begonnen met de kappersopleiding BBL. Ik kijk er enorm naar uit om veel te leren en snel als kapster werkzaam te kunnen zijn! Ik vind het leuk om met uiterlijke verzorging van het haar bezig te zijn. Ik houd ervan om mensen op hun gemak te stellen en sociaal met mensen om te gaan.

Sharon

Sharon

Ik ben Sharon en ik ben gediplomeerd kapster sinds 2006. De meest dromerige kapster die je gaat meemaken. Ben trotse mama van Eden(6) & Nomé(5) vrouw van Ubel en woon in Assen. Ik zit inmiddels 18 jaar in dit vak en vind het nog steeds super uitdagend.

Ik ga heel goed op Balayage’s & highlights en alles wat het haar natuurlijk accentueert zowel knippen als kleuren.

Verder houd ik van reizen, interieur en je kunt me wel eens tegen komen op een festival.

Eva

Eva

Hoii!

Bij Capelli ben ik de nieuwe stagiaire en ik kom ook drie dagen in de week werken! Op dinsdag, donderdag en zaterdag ben ik te vinden in de kapsalon. Ik heb super veel zin om mooie kapsels te creëren en nog meer gezelligheid in de kapsalon te brengen! Tot snel bij Capelli!

Groetjes Eva!

Mike

Mike

Hoi ik ben de barber bij Capelli.
Heb daar mijn eigen stoel.
Elke donderdag ben ik daar te vinden. Daar knip en scheer ik met veel plezier.

In 2019 begonnen met knippen bij de Zwarte Raaf. Daarna verder leren en scheren bij Nozem in Emmen. En nu bij Capelli.
Daar ben ik helemaal op mijn plek.
Daarnaast ben ik 3 dagen per week meester op een basisschool. Ook super leuk.! Ben gek op mijn 4 kinderen, 2 katten stripboeken, films, muziek, lezen en slapen.
Mij mag je dan wel wakker maken voor sushi!

Doetje

Doetje

Hii, ik ben Doetje. Sinds 2018 gediplomeerd kapster en heb echt van mijn hobby mijn werk mogen maken. Mijn opleiding heb ik mogen volgen in Leeuwarden, alwaar ik vlakbij in een klein dorpje woon. Mijn vriend Dennie en ik zijn een huis aan het bouwen, waar we z.s.m. in hopen te wonen. Vandaar dus ook de switch naar het mooie Groningen!

Ik vind het fantastisch om Highlights/Balayage te mogen zetten. En hoop mezelf hier dan ook te blijven ontwikkelen. Voor de rest zit ik graag op een terrasje met vriendinnen en ga ik ook regelmatig een lekker weekendje weg.

See you soon 🤍

Reviews

Geweldige kapper met aardige mensen, ze hebben mijn haar omgetoverd van middelmatig naar geweldig!

Raul S.

Ik vind dit een erg leuke kapsalon. Het ziet er mooi uit, maar belangrijker is dat ze me echt vroegen wat ik met mijn haar wilde. Ben erg tevreden over het resultaat.

Elbrich N.

Gezellige sfeer, zeer professioneel. Ze luisteren heel aandachtig naar wat je wil, maar geven ook een eerlijke mening. Top kapper!!!

Imeza S.

Want to join the team?
We're Hiring!
Wij zijn op zoek naar een
Allround Hairstylist
Mail je cv en motivatie naar:
langskomen mag ook!