Highlights plaatsen kapper Groningen

Highlights bij Capelli

Highlights bij Capelli Haarmode in Groningen

De stylisten van Capelli Haarmode in Groningen zijn gek op het verfraaien van je haar met mooie highlights. Wij weten dat het toevoegen van kleine of opvallende highlights een geweldige manier is om je natuurlijke schoonheid te accentueren en je kapsel tot leven te brengen.

Wanneer je Highlights bij kapper Capelli Haarmode in Groningen laat plaatsen, zullen we je haar de stralende touch geven die het verdient. Stuur ons een berichtje of maak direct een afspraak!

Waarom Highlights bij Capelli Haarmode?

1. Ervaren stylisten

Capelli Haarmode heeft een team van ervaren en gepassioneerde haarstylisten die de nieuwste technieken beheersen. Als je voor zachte babylights of een gewaagde balayage gaat, zorgen wij ervoor dat elke highlight perfect wordt geplaatst.

2. Persoonlijk advies

Onze stylisten zijn zich bewust van het feit dat elk haartype uniek is. We kijken eerst naar je wensen en geven dan advies over welke highlights het beste bij je gezichtsvorm en haarkleur passen.

3. Hoogwaardige producten

De producten van Capelli Haarmode zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een levendige en langdurige haarkleuring. We streven naar gezond haar, zelfs na het kleuren, dankzij producten die de vitaliteit en glans behouden.

Hoe Verloopt het Plaatsen van Highlights bij Capelli Haarmode?

1. Wensen bepalen

Voorafgaand aan de behandeling zit je samen met een van onze stylisten om je wensen te bespreken en het gewenste resultaat van de highlights te bepalen.

2. Kleur bepalen

We helpen je bij het kiezen van de juiste kleur highlights die je natuurlijke schoonheid versterkt en die natuurlijk past bij jouw persoonlijke stijl.

3. De highlights plaatsen

Onze getalenteerde stylisten passen de highlights vakkundig toe met aandacht voor detail. Dit zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat.

4. Nazorg advies

Na de behandeling ontvang je advies over het onderhouden van je nieuwe look en het behouden van de kleur. Voor vragen kun je ook altijd bellen met de salon.

Want to join the team?
We're Hiring!
Wij zijn op zoek naar een
Allround Hairstylist
Mail je cv en motivatie naar:
langskomen mag ook!